45 plus? Dan kun je gratis een persoonlijk ontwikkelplan en loopbaanplan maken. Onder deskundige begeleiding.

Gratis loopbaanadvies…

Ben je een 45+ professional?

En wil je graag je loopbaan en je werktoekomst onder het vergrootglas leggen? Zodat je actie kunt ondernemen om zo lang mogelijk interessant werk te hebben en zelf vitaal te blijven?

Dat kan dit jaar 2019 (bijna) gratis! Als je er tenminste op tijd bij bent. De overheid heeft dit jaar namelijk een subsidieregeling ‘ontwikkeladvies voor 45-plussers’. Die subsidie is voor iedere werknemer die meer dan 12 uur werkt toegankelijk. Het doel van het ontwikkeladvies is dat het deelnemers stimuleert om de regie van hun loopbaan in eigen handen te nemen.

Je bent vrij om een loopbaanadviseur te zoeken die bij jou past.

Wil je kijken of ik voor jou een goede loopbaanadviseur zou kunnen zijn? Bel me voor een gratis kennismakingsgesprek. Daarin bespreken we jouw loopbaanvragen en hoe ik daarin met jou aan de slag ga.

Wat krijg je?

De bedoeling van de subsidieregeling is dat we samen een persoonlijk ontwikkelplan maken waarin jij, je werk en je loopbaan tot aan je pensioen centraal staan. Dus kijken we naar jouw talenten, je ervaring, je wensen en ambities en wat er nodig is om gezond en met plezier aan het werk te blijven tot aan je pensioenleeftijd.

Bij goedkeuring van de aanvraag is er een subsidie van € 600,- per aanvrager (gecoachte) beschikbaar.

Bovendien is er subsidie beschikbaar voor het trainen/coachen van leidinggevenden in het voeren van ontwikkelingsgerichte gesprekken.

Wil je weten hoe de regeling in elkaar zit?

Je vindt hier de link naar de informatie van de overheid over deze subsidie.

Nieuwsgierig geworden?

Bel me voor een kennismakingsgesprek. De contactgegevens staan onder aan de pagina.