55+ loopbaancoaching

Ook als 55plusser wil je leuk, interessant werk. In een omgeving die je stimuleert en waardeert. Omdat dat niet vanzelf gaat, moet je zelf steeds actief en bewust bijsturen. Wij helpen je daarbij.

De foto's op deze pagina passen bij drie belangrijke invalshoeken van onze 55+ loopbaancoaching:

  1. Je hebt zelf het stuur in handen. Je bepaalt dus zelf waar je heen gaat. Hoe hard je rijdt. Hoe vaak je stopt.

  2. De auto dat is je persoonlijkheid, je vaardigheden, je kennis & kunde, je ervaring, je loopbaan tot nu toe. Heb je vaak in je auto gereden? Hard? Ook af en toe pauze gehouden? En het onderhoud... hoe is het daar mee?

  3. De wegen en routes die je rijdt zijn de kansen, mogelijkheden en onmogelijkheden op de arbeidsmarkt. Soms wil je hard rijden op een plek waar het niet kan of mag. Soms nodigt de route uit om rustig om je heen kijkend te rijden. Soms zijn wegen afgesloten en moet je voor een andere route kiezen.

Wij helpen je met onze 55 plus loopbaancoaching met het onderzoeken van je stuur, de auto en de wegen & routes. Helpen je bij het maken van je keuzes en natuurlijk ook bij in de praktijk brengen van die keuzes.

Wil je graag meer weten of een (kosteloos) kennismakingsgesrek? Neem dan contact op met Wilga Janssen via w.janssen@dekunstvananders.nl

Een loopbaan?

Een loopbaan is nooit een steeds doorlopende weg die je moeiteloos van het ene doel naar het andere resultaat brengt. In tegendeel. Veel loopbanen kennen obstakels, wegversmallingen of zelfs wegen die ophouden te bestaan. En veel van ons maken keuzes die ons leiden naar nieuwe onbekende wegen.

Iedere nieuwe levensfase en loopbaanfase houdt een overgang in, waarbij wij het aan moeten durven een stap vanuit bekend naar onbekend terrein te zetten.

Je weet wat je hebt en had en nog niet wat je zult gaan krijgen. Zulke stappen zijn vaak spannend en eenzaam. Hoe zal het zijn? Hoe zal jezelf in die nieuwe situatie zijn?

Maar wie de stap niet zet, en in het oude probeert te blijven hangen, zal verlies aan nieuwe loopbaan- en levens mogelijkheden moeten lijden.