Als loopbaancoach voor zeer ervaren talenten, ben ik altijd op zoek naar werkgevers met interesse in ervaren professionals. Ik vraag via LinkedIn steeds aan mijn netwerk welke vacatures voor 50 plus, 55 plus, 60 plus werkzoekenden en baanwisselaars ze hebben of kennen.

Het resultaat van deze vraag vind je steeds hieronder.

Met het oog op interessante vacatures voor 50 plus, 55 plus, 60 plus werkzoekenden en baanwisselaars.

Organisaties | bedrijven met interesse in 50, 55, 60 plus werkzoekenden

Ken/heb je vacatures voor 50 plus, 55 plus, 60 plus enthousiaste werkzoekenden? Als loopbaancoach voor zeer ervaren talenten, ben ik altijd op zoek naar werkgevers met interesse in ervaren professionals. Werkzoekenden en baanwisselaars kunnen putten uit de lijst van potentiele werkgevers hieronder.

bedrijven die op zoek zijn naar senior talenten

  • Public Support (Business) is altijd op zoek naar ervaren (15 jaar of meer) directie secretaresses; mn in de randstad.
  • Sanitas Water (Heleen de Man) nodigt mensen uit een open sollicitatiebrief te sturen als je parttime wilt werken om monsternames te doen, sensoren te plaatsen in riolering om daarmee ongewenste lozingen in riolering op te sporen.


organisaties die op zoek zijn naar 50 plus, 55 plus, 60 plus enthousiaste werkzoekenden

  • Bartiméus is altijd op zoek naar mensgerichte, deskundige, ondernemende en vernieuwende mensen! Zie de vacatures op onze website.

  • In het onderwijs zijn vacatures voor zij-instromers. Lucienne Stavenuiter (hoofd P&O bij een scholengemeenschap voor Voortgezet Onderwijs in Hilversum) reageerde: wij én onze collega's staan open voor ervaren collega's. Mag gaan om ervaren en bevoegde docenten; docenten die een trapje lager moeten of willen en als onderwijsassistent in het VMBO willen werken, of ervaren mensen uit het bedrijfsleven op minimaal HBO-niveau die in 2 jaar hun lesbevoegdheid als tweedegraads docent willen halen.


Uitzendbureaus die gespecialiseerd zijn in ervaren talenten

  • ervarenjaren.nl
  • rvaring.nl


Platforms en recruiters met extra interesse in senior professionals

  • choicebytalent.nl


PS

Ik doe mijn best deze lijst actueel en interessant te houden. Als je als werkzoekende en/of baanwisselaar merkt dat een van bovenstaande werkgevers geen interesse meer heeft in ervaren senior talenten, dan hoor ik het graag. Want daarmee kan ik de lijst weer updaten. Dat geldt natuurlijk ook voor werkaanbieders...